Diensten

De wereld is dynamisch en verandert in een hoog tempo. Wat vandaag usance is, is morgen achterhaald en ‘uit’.


Datzelfde geldt voor de vastgoedbeleggings-wereld. Tenders, biedrondes, onvoorwaardelijke, onherroepelijke biedingen en vult u maar in. Het was kortere of langere tijd geleden te doen gebruikelijk en kan nog steeds een goede aanvliegroute zijn. Maar veel meer is de structurering van het proces maatwerk, inspelend op het type propositie, de marktomstandigheden en het beoogde kopers-profiel.

Transparant werken met een af te spreken mate van exclusiviteit en de attitude van ‘afspraak is écht afspraak’ vormen de fundamenten onder opbrengstoptimalisatie en ontzorging van A tot Z en daarna.

Het spreekt voor zich dat we de beste koper zoeken én de beste voorwaarden uitonderhandelen én de beste prijs realiseren. De weg om daar te komen, is wellicht logisch, maar niet voor iedereen voor de hand liggend.
Zoveel mogelijk investeerders betrekken bij een proces, kan in een aantal gevallen positief uitpakken, maar in andere gevallen juist een tegenovergesteld effect hebben.
De groep waar ons bedrijf deel van uitmaakt is al 50 jaar actief in het vastgoed en daardoor is er sprake van een groot en hecht particulier en zakelijk netwerk.
Hoe dan ook en zonder grootspraak: in de meeste gevallen kennen we uw koper al. Juist dat geeft ons de voorsprong om de optimale match tot stand te brengen.


Ook al draait alles om de stenen, voor ons start alles bij u als opdrachtgever.
Bespreken wat uw wensen en ideeën zijn, is voor ons essentieel om te komen tot een op maat gesneden advies. Uiteraard gaat dit niet zonder de inventarisatie en bestudering van alle ter zake doende informatie, documentatie en onderleggers. Dat we een notaris inschakelen voor de juridische procesdocumentatie lijkt ons evident, maar ook dit in transparante samenspraak met u.

Bij ons bedrijf is de expertise aanwezig om in-house een onderscheidend en representatief Investment Memorandum op te stellen, vorm te geven en te produceren. Dit IM wordt pas aan kandidaten verstrekt nadat zij een document hebben ondertekend, waarin de verkoopprocedure, geheimhouding, integriteit en disclaimer zijn geregeld.

Vanuit een longlist werken we toe naar een shortlist van investeerders, institutioneel en particulier, nemen deze lists met u door en komen zo tot een breed gedragen lijst van kandidaten waar wij op gaan focussen.

Tijdens het proces hebben we een digitale Dataroom beschikbaar, waar de kandidaten die bovengenoemd document hebben ondertekend, inzage in krijgen en zo de volledige verkoopdocumentatie kunnen onderzoeken en beoordelen.

Totale ontzorging nemen wij letterlijk, met dien verstande dat we u van stap tot stap op de hoogte zullen houden van de acties, de vorderingen, de feedback, etc. Dat kan, geheel naar uw wens, telefonisch, per mail en/of door middel van periodieke verkoop-overleggen.

Van het eerste gesprek tot de afhandeling van de transactie, van acquisitie tot after-sales, houdt u één vast aanspreekpunt. Omdat het draait om de stenen, maar allereerst om u!

MRTN by Schep | Van Herk maakt deel uit van Schep Groep en van Van Herk Makelaardij, lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs, NVM en wij conformeren ons aan de regels en erecode van deze vereniging.


Meer informatie? We vertellen u graag meer.

Neem contact met ons op