- MRTN by Schep|Van Herk begeleidde Wilma Wonen bij de koop van de winkel van Seats and Sofas aan de Schoolstraat 100 in Veenendaal


Omdat Seats and Sofas de verkoopactiviteiten van haar vestiging in Veenendaal concentreert in de nieuwe Megastore in Amersfoort, heeft Wilma Wonen de winkel gekocht.

De huidige winkel met parkeerterrein ligt op een kavel van circa 6.500 m2 grond die herontwikkeld gaat worden naar de bestemming wonen.

De locatie ligt op loopafstand van het centrum van Veenendaal en al haar  voorzieningen. In de naaste omgeving is al diverse woonbebouwing aanwezig en zijn er initiatieven om woningbouw toe te voegen. 

Dirk-Willem Huijser van Reenen is enthousiast over de aankoop van Seats and Sofas in Veenendaal “Deze acquisitie past binnen de strategie van Wilma Wonen om verouderde winkel-/ bedrijventerreinen te kopen en deze te transformeren naar duurzame woningbouw”. 

Wilma heeft een lange geschiedenis in Nederland en is sinds 2016 onder de noemer ‘Wilma Wonen’ opnieuw actief op de Nederlandse markt. Wilma Wonen heeft de focus op het verwerven en ontwikkelen van binnenstedelijke gebieden en locaties voor woningbouw. . 

Wilma Wonen werd bij de aankoop begeleid door MRTN by Schep|van Herk
 


Terug naar het overzicht