- MRTN by Schep|Van Herk vanaf heden gevestigd in Utrecht en op zoek naar commercieel talent


MRTN by Schep|Van Herk heeft zich in haar tweejarig bestaan bewezen.
Uiteenlopende transacties brengen we tot stand, initiƫren en begeleiden we. Retailproposities, kantoren, woningen, zorgcentra, ontwikkelgrond en transformatieprojecten, van alles komt voorbij.

Divers zijn de types vastgoed en divers ook de locaties, want van het spreekwoordelijke ‘Groningen tot Maastricht’, zijn we actief. Hetzelfde geldt voor onze opdrachtgevers, namelijk particuliere beleggers, ‘klein’ en ‘groot’, institutionele beleggers, banken, pensioenfondsen en vastgoedontwikkelaars.

Transparant werken met de attitude van ‘afspraak is écht afspraak’, communiceren over élke stap, no-nonsense strijdend voor de opdrachtgever, van acquisitie tot afhandeling en nazorg, vormen de fundamenten onder het bestaan van MRTN by Schep|Van Herk. Totale ontzorging nemen wij letterlijk!

Om de groei van de onderneming verder vorm te geven, hebben wij besloten ons kantoor te verhuizen naar Utrecht. Vanuit een historische kantoorvilla aan het monumentale Wilhelminapark, opereren we sinds dit nieuwe jaar, als een spin in het web, vanuit het centrum van Nederland.

Als jij affiniteit hebt met de geschetste werkzaamheden én manier van werken, ben je misschien wel de persoon die we zoeken om mee te bouwen aan de toekomst van ons bedrijf. Je kent de ‘beleggers-wereld’, je hebt een uitgebreid netwerk, je kunt zelfstandig werken en hebt, net als wij, een passie voor perfectie en het belang van de klant.

Wil je hierover van gedachten wisselen, bel me voor een afspraak op nummer 06-22411160.

Martin (L.M.) Visser


Terug naar het overzicht