Over ons

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Martin Visser, uw vaste contactpersoon bij MRTN by Schep | Van Herk.


Mijn gehele werkzame leven van ruim 30 jaar, ben ik werkzaam in de vastgoedsector. Begonnen als hypotheekadviseur bij de Rabobank en vanuit die functie in de makelaardij terechtgekomen. Ik mocht me destijds de jongste makelaar-beëdigd taxateur binnen het Arrondissement Dordrecht noemen. Ik leerde het vak bij Vierhout Makelaardij en heb vervolgens lange tijd als kantoordirecteur bij De Keizer Makelaars gewerkt. De laatste 17 jaar werkte ik bij ASR Vastgoed Projecten, allereerst als Hoofd Marketing en Verkoop en de laatste 6 jaar als Manager Investor Relations.

Vooral die laatste periode vormt de basis voor mijn gedrevenheid en enthousiasme om van MRTN by Schep | Van Herk een succes te maken. Samen met u, welteverstaan. Altijd werk ik vanuit persoonlijk contact, punctualiteit en afspraak is écht afspraak.

Mijn trackrecord bestaat uit uiteenlopende proposities van woningen, winkels, kantoren tot complete multifunctionele centrumontwikkelingen.

De Schep Groep is van oudsher een vastgoed gerelateerd familiebedrijf, waarbij de nadruk in het verleden vaak lag in het landelijk gebied, waar zij door boer onder de boeren te zijn veel hebben kunnen bereiken. Sinds 2008 maakt Van Herk Makelaardij onderdeel uit van Schep Groep. Van Herk Makelaardij is in Krimpen a/d IJssel, Capelle, Gouda en Zoetermeer en ruime regio al decennialang een begrip. Het bedrijf is zeer actief op het gebied van woningen, zowel bestaand als nieuwbouw en er is een groeiend aanbod in bedrijfsmatig vastgoed.

Beide bedrijven hebben de afgelopen jaren vele beleggingstransacties begeleid en achten de tijd rijp om met een gespecialiseerd bedrijf van start te gaan.


Meer weten over mij?

Bekijk mijn profiel op LinkedIn